Kramfors

Kramfors

söndag 27 maj 2012

Zlatan och ett långsamt hjärta.

I Fredags var jag till sjukhuset till hjärtmotagningen. Det var vanlig kontroll med EKG och ultraljud. Jag var pigg för min ålder, sa läkarna *skratt*. Jag fyllde 38 den 20 Maj, så det lät lite komiskt då dom sa så. Men naturligtvis menade dom jämförbart med andra med samma Hjärtfel. Fast EKG:et visade att jag har låg puls, så ev blir det peace maker i framtiden.

Idag övade svenska landslaget i fotboll i Visby. Jag och Micke åkte dit och så klart fotade jag Zlatan. Vi stod ganska bra till så jag fick hyfsade bra bilder på honom.

fredag 11 maj 2012

Dagens ros

Igår var jag till Visby. Jag åkte tidigt på morgonen och tog bussen som går via Eskelhem. Det är så fin natur på landet & många djur. Dagens ros går till buss chauffören som bromsade in för alla djur. Oavsett om det var en tupp, kanin eller en hund som skulle över vägen så stannade hon eller bromsade in. Extra fint var det då vildkaninen sprang över vägen. Chauffören stannade men körde inte förren kaninen var en bit ut på lägdan. Förmodligen för att kaniner ofta tvärvänder och springer tillbaka.
En Golden Retriver hoppade över staketet från en gård och hamnade framför bussen. Tack vara att hon var så uppmärksam på hunden innan den hoppade över staketet så gick det bra.
Chauffören väntade även på en stressad tupp som sprang över vägen. Bra gjort av busschaufförn! Jag har åkt
med chaufförer som inte bromsar in för djur tidigare och det är inte kul.

Jag tog några bilder då jag var i Visby.

onsdag 9 maj 2012

Test

Detta är första gången som jag bloggar via min iphone, så nu testar jag bara lite för att se hur det fungerar. Det vore ju toppen om det gick att blogga på detta vis, nu då vi inte har något internet på vår vanliga dator. Ska försöka lägga in lite bilder & nån film för att se om det funkar. Jag måste ju lära mig om jag ska hänga med i teknikens värld :-)